fbpx
„"Într-adins, smerit și mut, am făcut ce am putut"- Tudor Arghezi“

Viața printr-un ochi….

de

Iubirica, tu ești cea mai bună gătitoare din lume! Ești frumușică. De ce te-ai îmbrăcat așa, să te placă toate băiețile?

Azi te duci la Băsescu, e adevărat ce a zis tata? Să nu te pupe pe guriță! Să-i spui că nu-mi place de el.

 De ce te doare capu`? Te-a  certat șeful? Și pe soția mea (porcușor roz de pluș) o doare capul și burtica și n-a dormit toată noaptea pentru că ea are probleme cu somnul.

Iubirica, pot să dorm pe mânuța ta? Nu sunt pregătit să dorm singur, mi-e frică. Cu familia mea îmi place cel mai mult. Să fim o familie, așa îmi place mie.

Iubirica, nu știu de ce nu am fost cuminte la școală. Vine energia la mine și cred că am fost obosit pentru că nu am dormit suficient. Te rog să nu mă pedepsești. Nu e adevărat, am făcut lecții.  L-am învățat pe ăla așa cu căciulă sus dar nu am terminat de scris.

Iubirica,  te rog frumos să le spui invitaților că mașinile sunt viața mea. Dar îmi place și un costum de cavaler. Pe cine ai invitat la ziua mea? Aoleu, le-ai invitat pe S și M, dar ele o să sară pe mine și eu vreau să stau doar cu Antonia. Ce mă fac cu ele? Cui să le dau? Pe cine să-i dau lui Tudor? Aaa, pe S pentru că ea cum mă vede mă și pupă.

Când o să fiu mare și o să am soție eu nu o să fiu gras așa ca voi. Dar voi de ce sunteți grași? Mancați mult! De azi o să fiu eu antrenorul vostru.

Când o să mă fac mare o să fiu grădinar și o să am multe legume în grădină. Dar nu le vând la piață, le țin în grădină.

Iubirica, mi-a crescut puța. Sunt mare? Cât de mare? Când termin școala? Primară, secundară, liceu… Dar asta durează prea mult și eu când mă însor și iau servici? Nu am timp!

O să am doi copii cu soția mea. Dar și soția mea o să aibă burtica bolnavă, ca tine, și o să mergem și noi la primar să cerem doi copii. Băieți. Și tu o să stai acasă cu bebe și soția mea o să meargă la servici`. Că nu avem bani. Cel mare îl duc la grădiniță.

Emi împlinește mâine șapte ani. Este un băiețel adoptat care vede, din naștere, doar cu un singur ochi.

Tag-uri:
· · · · · · · · · · · ·
Categorii:
Despre mine

Comentarii

 • La mulți ani lui Emi, din partea mea! Să crească mare și să fie fericit! Că de iubit – este tare iubit!

  ioana 10 mai 2013 8:33 PM Răspunde
 • La multi ani !

  Luminita 11 mai 2013 3:08 AM Răspunde
 • La multi ani Emi ! Sa cresti mare si sa-ti bucuri mereu parintii !

  Lia Georgescu 11 mai 2013 5:31 AM Răspunde
 • La multi ani, Emi! Sanatosi , frumosi plini de vise implinite!

  daniela 11 mai 2013 11:15 AM Răspunde
 • La multi ani minune cu un singur ochi! Sa ti minte ca esti deosebit pentru ca esti frumos, destept si cineva te iubeste asa cum esti tu! Esti deosebit pentru ca esti tu!

  Any 11 mai 2013 8:34 PM Răspunde
 • la multi ani scumpa mea copilului Emi…antrenorului vostru!!La multi ani si tie , minunata fata si mama,La multi ani si tatalui de Emi care e deja in antrenament!La multi ani cu bucurii, impreuna!

  nuami 12 mai 2013 9:14 AM Răspunde
 • Te admir din toata inima pentru puterea si intelepciunea de a creste frumos un sufletel parasit..Ma plec in fata oamenilor ce adopta dar tu,draga mea, esti ceva special…La multi ani!…Pentru voi parintii, sa-l puteti ocroti si pt Emi sa fie fericit!

  dani 13 mai 2013 3:22 PM Răspunde
 • La multi ani ! pentru Emi
  Sa va dea Dumnezeu putere sa il cresteti frumos ca si pana acum si sa ajungeti in momentul in care veti veti sta acasa cu bebele cat el va fi la serviciu ,

  va pup si va imbratisez cu drag ,
  Anna

  Anna 14 mai 2013 10:23 AM Răspunde
 • La multi ani, Emi, copil frumos si bun, cu sufletul curat si sa nu iti pastrezi mereu sinceritatea si seninatatea din zilele copilariei!!!

  Adnya 14 mai 2013 11:25 AM Răspunde
 • La multi ani !
  Muuuuulti, buni, din ce in ce mai buni, plini de sanatate, bucurii, fericire si iubire ! Va doresc TOT ce va doriti.
  Fii binecuvantata, mama de copil tare bun!

  odetta 14 mai 2013 5:20 PM Răspunde
 • La multi ani! Va citesc de putin timp, dar am descoperit ca sunteti o femeie minunata si aveti un baietel superb! Am citit articolul de mai sus de vreo 10 ori, asa tare mi-a placut.

  octavia 16 mai 2013 7:18 AM Răspunde
 • Induiosator! Dulce, de nu ma mai opresc din recitit :). Sa fiti mereu fericiti impreuna!

  liliana 15 iunie 2013 10:25 PM Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title