fbpx
„"Într-adins, smerit și mut, am făcut ce am putut"- Tudor Arghezi“

Un timbru şi o semnătură pentru o viaţă!

de

poza

 În perioada decembrie 2010 – martie 2011, Salvează Vieţi, o asociaţie nonprofit de voluntari,  a strâns peste 1.000.000 de euro prin campania „Nu mă ignora”, campanie  dedicată înfiinţării primului Centru de Excelenţă în diagnoza şi tratamentul cancerului limfatic din România, la Clinica de Oncopediatrie Louis Ţurcanu din Timişoara. 

 Adică,  un spital din sistemul medical de stat urmează sa fie dotat prin crearea de laboratoare şi camere de izolare astfel încât să poată procesa analize dar să şi trateze bolnavii de cancer şi leucemie din România. Alte spitale de stat din România vor putea trimite teste, pentru copii sau adulţi, la acest laborator şi să afle rezultatul în timp scurt şi fără costuri. Toate astea au fost posibile pentru că o mână de oameni, voluntarii Salvează Vieţi, au reuşit să mobilizeze o mână mai mare de oameni şi să facă imposibilul să devină posibil.

 Când guvernul închide spitale, Salvează Vieţi construieşte.

Vino şi TU alături de voluntarii Salvează Vieţi.  Ajută la asigurarea consumabilelor centrului de excelenţă. Donează 2% din impozitul pe venit. Statul ţi-a luat deja banii, nu mai trebuie sa dai nimic.

Completează un formular cu datele tale, semnează-l, pune un timbru la plic şi trimite formularul 230 prin poştă la administraţia financiară de care aparţii cu domiciliu.

 Un  timbru şi o semnatură pentru o viaţă! Uite aici cum:  http://www.salveazavieti.ro/

Categorii:
Despre mine

Comentarii

 • Ane, dupa vacanta va fi primul lucru pe care il vom face (eu si sotul meu) .
  Hristos a inviat! Sarbatori cu lumina si pace !

  camellia 24 aprilie 2011 4:49 PM Răspunde
  • Camellia, ANAF spune ca in 2010 doar 25% din populatia activa si-a exercitat dreptul de a directiona cei 2%. Mi se pare ca suntem ingrozitor de comozi.
   Desigur, eu cer acum cei 2% ptr Salveaza Vieti. Dar mi-ar place ca oamenii, in proportie de 90% sa completeze acest formular si sa-l puna la posta. Cat sa fie de complicat sa pui un timbru?

   Multumim, Camellia!

   Anemari 25 aprilie 2011 2:04 PM Răspunde
 • Anemari, si eu voi directiona cei 2% catre Salveaza Vieti. Ma ocup zilele urmatoare de acest lucru.

  je 27 aprilie 2011 6:27 PM Răspunde
  • Je, multumim! pana la 15 ma putem face asta.

   Anemari 28 aprilie 2011 6:57 PM Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title