fbpx
„"Într-adins, smerit și mut, am făcut ce am putut"- Tudor Arghezi“

Kidle reader

de

Pentru prima oară intru pe terenul lui Ionuţ pentru a scrie despre gadgets. Ionuţ este regele neîncoronat al gadget-urilor, specialistul nostru care descurcă iţe tehnice împletite de toate femeile din redacţie şi de pe blog, care mai de care cu întrebările şi nelămuririle ei.

 kindleDaca Ionuţ nu a vorbit până acum despre kindle reader, şi nici achizitionat unul (hope God!), se cheamă că m-am deşteptat cu cinci minute înaintea lui. De data asta! J

 Ei bine, mi-am cumparat de pe internet o jucărie minunată. Jucăria asta îmi permite să achiziţionez cărţi de pe amazon într-o secundă, la preturi mai mici decât varianta lor tipărită, mă lasă să fac adnotări pe pagini electornice fără să mă mai mustre conştiinţa că mâzgălesc cărţile, vorbeşte cu mine atunci când solicit o carte on „trial version”, cântăreşte câteva grame, încape într-o poşetă sau într-un plic de fiţe (chestii pe care eu nu le port niciodată pentru că veşnic car casa cu mine), arată foarte hi-tech, salvează copaci şi păduri şi mai ales este A MEA.

 Ştiati ca există deja  pe facebook un grup al deţinătorilor de kidle ?

PS:  Si Ion Cristoiu a devenit cititor de reader

http://www.adevarul.ro/ion_cristoiu/Am_devenit_cititor_de_eReader_7_241845816.html

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Despre mine

Comentarii

 • SIMPLU ?!

  camellia 9 aprilie 2010 8:43 PM Răspunde
  • Camellia, chiar asa, simplu. Am comandat kindle inainte de Pasti, a venit acum si mi-a fost teama sa nu mi-o ia altcineva inainte. 🙂
   Ce sa fac, uneori copilul din mine evadeaza.

   anemari 10 aprilie 2010 10:02 AM Răspunde
 • Draga Ane,
  mercic! e chiar interesanta chestia… s-ar putea sa mi-o fac cadou de ziua mea.. 🙂

  iana 9 aprilie 2010 9:22 PM Răspunde
  • Iana, e chiar o investitie utila! Si cool. 🙂

   anemari 10 aprilie 2010 10:00 AM Răspunde
 • L-am vazut si eu pe kidle si chiar la librarie!

  amalia 10 aprilie 2010 7:12 PM Răspunde
 • Dupa ce am citit postarea ta , am intrat pe internet sa ma informez: preturi , avantaje , tipuri ,etc ….As dori o astfel de ”jucarie ” pentru copiii mei , numai ca are si un dezavantaj :pretul (la vreme de criza). Sper sa nu va certati pe jucarii.Stiti regula:una tie ,una lui EMI…Si tati?

  camellia 10 aprilie 2010 9:03 PM Răspunde
  • Camellia, o mie de jucarii lui Emi, una lui mami (trebuie sa citeasca mult ca sa-si termine doctoratul) iar pentru tati Fifa, adica fotbal sa fie. Ca sa nu mai spunem ca tati se joaca cu Emi, impart frumos jucariile, fie ca parcheaza masini, construiesc garaje sau joaca fotbal.

   anemari 11 aprilie 2010 8:44 AM Răspunde
 • Imi aduc aminte cu drag de perioada cand ne jucam cu copiii nostri . Cat despre doctorat , te invidiez! Cum poti sa le faci pe toate? Eu nu am curajul sa ma inscriu nici macar la gr l . Imi trebuie un impuls ,un sprijin…tot aman nu stiu pana cand…Am inteles ca la vara vrei sa sustii teza -iti doresc mult succes !Voi fi pe aici sa sarbatorim !!!!!

  camellia 11 aprilie 2010 6:25 PM Răspunde
  • Camellia, nu e nimic de admirat. Doctoratul l-am inceput acum doi ani din „socoteli” profesionale. Intentionez sa ma intorc la catedra, dar de data asta la Universitate. Altfel, in afara mediului academic, doctoratul nu se justifica.

   Acum doi ani nu-l aveam pe Emi, deci aveam foarte mult timp. Acum lucrurile se complica. Doctoratul meu este subventionat de statul roman, am intrat cu medie mare, asa ca sunt obligata sa-l termin la timp. Nu stiu daca voi si reusi.

   Tu te vei inscrie la gradul I cand te vei simti motivata. Cred ca pe moment nu prea esti, asa ca nu are rost sa-ti faci procese de constiinta.

   anemari 13 aprilie 2010 7:17 AM Răspunde
 • Anne,

  Mult succes in tot ce faci! Multa sanatate lui Emi si felicitari pentru curajul, demnitatea si verticalitatea ta!

  Esti un model!

  Cristina 2 mai 2010 9:58 PM Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title