fbpx
„"Într-adins, smerit și mut, am făcut ce am putut"- Tudor Arghezi“

Pentru primavara asta am ales “Cele mai frumoase iubiri”

de

cele_mai_frumoase_iubiri_antologie_tango-1612

De obicei incep in septembrie cumparaturile pentru Craciun si in ianuarie pe cele pentru Martisor.

 Anul acesta m-am organizat pe acelasi principiu. Am dezbatut indelung  ce sa fie oare.  Sa fie tricouase si bluzite in discount la Jo & Flo?  Sa fie cosmetice de la Body Shop? Sa fie margelute sau bratari?…

 Cat ai clipi am inteles ca cel mai potrivit cadou pentru prietenele mele, pentru matusi, surori si alte cunostinte este volumul « Cele mai frumoase iubiri » din Cartile Tango.

 Am pus mana pe telefon si am sculat-o din pijamale pe Alina care zacea in pat cu febra cotropita de o gripa nemiloasa. Am comandat pe nerasuflate 10 volume. Asta asa pentru inceput.  

 Daca sunteti in impas, daca inca va  intrebati ce ar fi potrivit de pus in piept in primavara ce va sa vina, va invit si pe voi sa alegeti un volum din galeria cartilor Tango.

Categorii:
Despre mine

Comentarii

 • Foarte inspirata alegere, bravo!
  Si mie imi place sa daruiesc carti – si din Cartile Tango chiar am daruit . Apoi mai cumpar Octavian Paler, nici cu ele nu ai cum sa dai gres niciodata.

  je 5 februarie 2010 9:24 PM Răspunde
 • Ane, mi-a facut placere sa te ajut! 🙂
  Uite asa am facut si eu o fapta buna si poate ma lasa gripa asta in pace!
  Si eu sunt tare mandra de cartea noastra, si fericita sa vad cat succes are pe piata, se vinde foarte bine, cot la cot cu romane celebre!

  Alina Grozea 5 februarie 2010 10:10 PM Răspunde
  • Alina, ma bucur sa aud ca avem succes de piata. Stai pe aproape, cand termin lista revin cu o noua comanda. 🙂 Sper sa nu te mai ridic din pat.

   anemari 6 februarie 2010 9:29 AM Răspunde
 • excelenta idee… eu am aplicat-o de Craciun si am daruit carti Tango prietenelor mele de aici… super incintate! au zis ca nu mai primisera de multa vreme „cadou personalizat”. Multe femei se regasesc in cartile Tango… cumparati-le!

  iana 5 februarie 2010 11:07 PM Răspunde
  • Iana, cred ca la departare ele au o valoare dubla si mai ostoiesc dorul.

   anemari 6 februarie 2010 9:29 AM Răspunde
 • Uite ce propunere am eu.
  In Montreal exista o librarie romneasca
  http://www.cartiromanesti.ca/
  Sunt sigura ca cartile tango s-ar vine bine aici in Canada. Nu stiu cum se procedeaza si cu cine trebuie luata legatura dar poate e interesata libraria sa le vanda si aici.
  Ce zici Alina?

  CristinaC 5 februarie 2010 11:09 PM Răspunde
  • CristinaC, trebuie verificate costurile de export si transport si estimat daca aceste costuri vor fi acoperite sau nu.

   anemari 6 februarie 2010 9:30 AM Răspunde
 • CristinaC, ideea este foarte buna, numai ca mi-e teama ca rezultatele calculelor strict contabilicesti sa nu ne turteasca entuziasmul. Dar voi studia problema! 🙂

  Alina Grozea 5 februarie 2010 11:56 PM Răspunde
 • Se face anul de la cartea noastra!
  De asta mi-era asa de dor de voi!

  amalia 6 februarie 2010 6:22 PM Răspunde
 • Si eu o vreau neaparat, dar nu reusesc sa o comand de pe site. Am incercat sa-mi fac cont, apoi ar fi trebuit sa primesc un mail pentru a-l valida, dar nu am primit, si acum nu-mi mai pot face cont cu adresa mea de e-mail. V-as putea da dvs. datele mele ca sa mi-o trimiteti?
  Cu prietenie, Liliana.

  Liliana 8 februarie 2010 1:13 PM Răspunde
 • cele mai frumoase povesti de iubire , intradevar…recomand cu tot sufletul aceasta carte..e cel mai frumos cadou pe care l-am primit…am citit-o de N** ori… merita toti banii…astept in continuare noi povesti de iubire, va iubesc!

  moodyblue 10 februarie 2010 1:51 PM Răspunde
  • Moodyblue, ma bucur ca ti-a placut cartea noastra.

   anemari 10 februarie 2010 8:31 PM Răspunde
 • @cristinac

  avem cateva carti de la editura Tango in libraria noastra de la Montreal. Am putea aduce si altele daca exista interes din partea cititoarelor sau cititorilor.

  Carti Romanesti 23 februarie 2010 12:55 AM Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title