fbpx
„"Într-adins, smerit și mut, am făcut ce am putut"- Tudor Arghezi“

Tango de 6 ani

de

actori la sueta

<img class="aligncenter size-medium wp-image-990" title="Alice &amp; Simona” src=”http://anemari.revistatango.ro/wp-content/uploads/sites/2/2011/06/Alice-Simona-300×225.jpg” alt=”Alice & Simona” width=”300″ height=”225″ />

 

 

 

Am primit , cu bucurie, mesaj de la Alice anunţând petrecerea de 6 ani. A mai trecut un an?  Când a trecut şi anul acesta ?

M-am dus  să le văd. Ruşinos de adevărat, deşi locuim în acelaşi oraş, nu ne vedem niciodată. M-am întalnit cu Alice şi Simona. Ambele erau elegante şi emoţionate. Nu cred că am avut iluzii optice, Simona tremura ca varga pe scenă.

Alice, cu timbrul ei de neconfundat, a vorbit înălţător despre revistă şi colaboratori. A mulţumit tururor. Nerostit, ştiu că mi-a mulţumit şi mie şi am fost mândră că sunt, într-un fel invizibil, parte din echipă.

Nu pot avea pretenţia ca vreodată să ajung să fac fotografii care să poată fi comparate cu cele ale lui Paul dar am dorit să împart cu voi evenimentul.

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Despre mine

Comentarii

 • Au trecut 6 ani in pas de Tango?! Nu-mi vine sa cred ca sunt atat de multi. Si ca au trecut atat de repede.

  Sunt cu voi de la primul numar. Tango e altceva decat revistele colorate de pe tarabe. Tango e suflet, e talent, e frumusete. Am ras dar am si plans alaturi de voi.

  Va multumesc pentru bucuria pe care ne-o daruiti luna de luna. Eu prin Tango ma rasfat si ma incarc. Pentru ca puneti intre coperti si sufletele voastre frumoase.

  LA MULTI ANI TANGO !
  FELICITARI TUTUROR CELOR CARE FORMATI ACEASTA FAMILIE!

  Simona Ioana 24 iunie 2011 6:24 AM Răspunde
 • felicitari si va rog sa mergeti mai departe tot asa!sunteti altfel,singurele care reusiti sa spuneti ceva,altfel decat altele.va admir

  lumi 24 iunie 2011 9:30 AM Răspunde
 • La multi ani TANGO. Si eu am toata colectia… si ma bucur ca v-am cunoscut si prin intermediul blogurilor.

  Dana 24 iunie 2011 6:49 PM Răspunde
 • Anemari, de ziua mea Simina mi-a adus cadou o revista Tango si cartea care o insotea ( Livada de visini, A. P. Cehov).
  Eu nu mi-am inchipuit ca traind in Bucuresti nu te vezi cu Alice de 3-4 ori pe an…
  Si vad pe pagina a 2-a ca esti foarte vizibila, Ane! Este unul din motivele pentru care cumpar revista!

  camellia 24 iunie 2011 7:19 PM Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title