fbpx
„"Într-adins, smerit și mut, am făcut ce am putut"- Tudor Arghezi“

Nu mai pot să salvez balene eşuate.

de

Toate cauzele omenirii m-au găsit mereu cu garda jos. Emoţia, entuziasmul, credinţa că eu ştiu sau eu pot, dorinţa de a putea sau de a ştii, toate  m-au găsit mereu gata să mă dedic chemării la luptă. Am luptat toate luptele drepte care mi-au ieşit în cale. Arareori am câştigat. Cel mai des am pierdut.  Câteodată m-am trezit  în miezul lucrurilor că lupta nu e aşa de dreaptă precum am crezut eu la început sau că nu e lupta mea…Cel mai greu mi-a venit să las lucrurile neterminate, să-mi iau poşeta şi să plec.

 

Am îmbătrânit sau m-am înţelepţit. Acum nu mai pot să salvez balene eşuate. Sunt prea ocupată să mă salvez pe mine.

Tag-uri:
· · · · · ·
Categorii:
Despre mine

Comentarii

 • Ane, asteptam postarile tale. Ai lipsit mult! Drumul din imagine este exact ca viata: drept, uneori sinuos, cu lumina dar si cu umbre.
  Dar ce curaj, sa-ti iei poseta si sa pleci! Mi-ar placea sa pot asta!

  camellia 15 aprilie 2014 6:15 PM Răspunde
 • Ane, ti am dus dorul! Cel mai greu este sa pleci cu mainile goale, sa lasi chiar si poseta si sa te tot duci…Te imbratisez!

  MonicaV 16 aprilie 2014 7:09 PM Răspunde
  • Monica, si mie mi-a fost dor de voi. Dar cel mai mult mi-a fost dor de mine. Sunt norcoasa pentru ca oamenii ma mai primesc in inima lor dupa atata timp. Sunt norocoasa pentru ca pagina asta m-a primit dupa o absenta asa de lunga.

   Anemari Necsulescu 16 aprilie 2014 7:19 PM Răspunde
 • Te iubim,Anne! Scrie- ne! Scrie-ne!

  Ramona 17 aprilie 2014 2:15 AM Răspunde
 • Ma bucur ca ai revenit!!!
  Sarbatori fericite!

  Roberta Rosca 18 aprilie 2014 11:50 AM Răspunde
 • Bine ai revenit, Anemari!! ce bucurie sa te regasesc. De fiecare data cand intram pe site-ul revistei Tango cautam sa vad daca e ceva nou de la tine si uite ca ai revenit 😉 Imi amintesc cat ma emotionau scrierile tale, ce frumos vorbeai de nazbatiile baietelului tau (care sper ca e bine si sanatos). Cat despre misiunile de salvare, e ca intr-un zbor cu avionul: trebuie sa iti pui intai tu masca, inainte sa ii poti salva pe ceilalti. Hristos a inviat!!

  Adnya 22 aprilie 2014 9:55 PM Răspunde
 • Bine ai revenit, Anemari. Eu nu am copii, dar tu scrii asa de frumos despre dragostea ta Emi, ca ma faci sa vreau…Esti o mama buna, inteleapta, vie, dar si o femeie cu suflet mare. De cand nu ai mai scris, am tot intrat cand si cand aici, sperand ca ne-ai mai scris, asa ca ma bucur mult ca te-ai intors! 🙂

  Ana 4 iunie 2014 7:54 AM Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title